Reclamă / Advertorial

scrisCa orice om îndrăgostit de arta scrisului, îmi doresc să câștig și câte un bănuț din asta. Așa că scriu și contra cost – advertoriale.

Dacă ai un produs pe care vrei să-l promovezi, o firmă, un proiect, o cârciumă, o carte, un cd etc. contactează-mă la adresa alex.andracristea@yahoo.com și spune-mi despre ce e vorba.

Modele de texte pentru promovare:

– tip review: Allview A5 Duo – smartphone dedicat tinerilor;Black Friday m-a scăpat de râșniță; Decât pantaloni, mai bine rochii

– tip poveste, în care cuvântul cheie (cu linkul dorit pe el) este introdus în text, fără să sune a reclamă: Ei doi, precum cearșaful; Există viață după cădere!, Damă în societate, Axami în pat!

Până acum am scris advertoriale pentru o gamă largă de produse/firme: de la cărți, bijuterii, rochii, cosmetice și lenjerie intimă,  la gadget-uri, restaurante, firme de tractare auto, magazine de piese auto, agenții de turism etc.

Chiar dacă produsul/firma ta nu se regăsește pe listă, nu ezita să mă contactezi la alex.andracristea@yahoo.com sau prin formularul de CONTACT din dreapta, sus. Îmi plac provocările și îmi plac colaborările de lungă durată!

Să fie reclamă, zic!